You are here

ÀLVAR VINACUA | Vicerector d'Estratègia Digital

Àlvar Vinacua és llicenciat en matemàtiques per la Universitat de Barcelona i doctor en matemàtica aplicada pel Courant Institute of Mathematical Sciences, Universitat de Nova York. És professor titular adscrit a l’actual Departament de Ciències de la Computació des de 1998 i ha impartit docència a la Facultat d'Informàtica, l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona i la Facultat de Matemàtiques.

És membre del grup de recerca en Visualització, Realitat Virtual i Interacció Gràfica (ViRVIG). És coautor de més de 30 articles en revistes indexades, ha dirigit 7 tesis doctorals i és coautor de 6 patents en explotació. Ha participat en múltiples projectes finançats en convocatòries competitives, així com diversos projectes de transferència de tecnologia.

MARTA MARCOS | CIO NH Hoteles

Marta Marcos és l'actual CIO de NH Hoteles, amb més de 20 anys d'experiència al sector IT, primer en Hesperia Hotels, on va ser Directora d'Organització i Sistemes i, des del 2010, a NH Hoteles.

Al 2017 va assumir el càrrec d'IT Senior Vice Presidente per a NH Hoteles i la seva responsabilitat és dirigir i coordinar les activitats del departament de Sistemes per a cubrir les necessitats de la companyia a nivell operatiu, gestió i reporting des del punt de vista d'aplicacions, infra estrustructes, comunicacions i seguretat. 

LLUÍS GUILLEN | CTO Cirsa

Lluís Guillen és l'actual CTO de Cirsa.

MIREIA OLLÉ | Presidenta FIB Alumni

Presidenta de FIB Alumni, enginyera informàtica per la UPC i actual directora de comptes a Kyndry Catalunya.

Compta amb una extensiva experiència liderant la prestació de serveis d'IT a la indústria i als clients del sector públic, ajudant-los a acceptar la transformació digital equilibrant la innovació, l'optimització de costos i la qualitat del servei. 

LUÍS MIGUEL MARTÍN  l  CIO de Sercotel Hotel Group

Luis Miguel és l'ctual CIO de Sercotel Hotel Group i vicepresident del Consell de CIOs de Catalunya. Ha cursat estudis superiors a IESE, ESADE i IE Business School formant-se com a professional al sector de la Transformació Figital.

Compta amb més de 25 anys d'experiència en companyies líders multinacionals dels sector de Gran Consum, Serveis i Consultoria. Luis Miguel ha ocupat càrrecs directius al Grup Damm, AUSAPE i Serunion.

GINA ARAN  l Founder & CEO - HR Consultant

Gina Aran és consultora de Recursos Humans especialitzada en lideratge i desenvolupament organitzacional. És llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses i actual sòcia Directoria d'Inginium i professora a ESADE Executive Education.

JOSEP FERNÁNDEZ RUZAFA | Degà de la FIB

Doctor en Informàtica per la UPC i llicenciat en Informàtica a la FIB, és professor titular d'universitat al Departament d'Enginyeria de Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial de la UPC. Compta amb una àmplia experiència de més de 20 anys.

MARC REALP | Pianista

Marc Realp és l’actual Secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital a la Generalitat de Catalunya.

És doctor cum laude i enginyer superior en telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), amb un màster en optoelectrònica i sistemes de comunicació per la Universitat de Northumbria a Newcastle i un postgrau en desenvolupament directiu per ESADE.

Marc Realp, compta amb una llarga experiència en tecnologia, competència i regulació, a més d’una sòlida formació i un consolidat perfil tècnic i de gestió i direcció.

MARIOLA DINARÈS | Periodista

Periodista, emprenedora digital i experta en xarxes socials. Actualment, presenta el programa de tendències a les xarxes Popap de Catalunya Ràdio.

Llicenciada en Ciències de la Comunicació i amb un postgrau en gestió de xarxes socials a l'Institut, ha centrat tota la seva carrera digital a la ràdio i està focalitzada en la divulgació dels nous entorns digitals.

QUIQUE PALLARÈS| CIO Mutua Medical

Quique Pallarès és l'actual CIO de Mutual Medica.

Suport Institucional

Universitat Politècnica de Catalunya

Organització

Col·laboradors

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02