DANIEL CRESPO | RECTOR DE LA UPC

Catedràtic de Física i actual rector de la Universitat Politècnica de Catalunya des del 2021. La seva principal línia de recerca és l'estudi de les propietats mecàniques i l'estabilitat física i química dels materials metàl·lics amorfs.

Daniel Crespo ha estat sotsdirector de l'Escola d'Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels, a més de director del Departament de Física de la UPC entre 2010 i 2019. Posteriorment, va ser president de la Junta de Personal Docent i Investigador de la UPC. Ha publicat més de cent articles a revistes científiques i ha dirigit deu tesis doctorals. Moltes d'elles investigant projectes successius amb finançament del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació.

SANTIAGO NIÑO BECERRA | CATEDRÀTIC D'ECONOMICA

 

Catedràtic en Estructura Econòmica a IQS a la Universitat Ramon Llull de Barcelona, i un dels economistes més sol·licitats als mitjans de comunicació. S’ha convertit en un referent d’opinió en temes socioeconòmics per les seves previsions sobre la crisi econòmica i financera, aportant la seva característica visió polèmica, directa i clara. Santiago imparteix conferències i participa a debats sobre economia, macro economia, entorns econòmics i socioeconòmics, evolució empresarial i industria 4.0.

MAG LARI | IL·LUSIONISTA

Llicenciat en filologia catalana. S’inicia a la màgia professionalment l’any 1994, quan ha de substituir a la seva parella al Teatre Llantiol de Barcelona. Gràcies a aquella baixa, Mag Lari és il·lusionista des de fa més de trenta anys. Ha recorregut teatres de Catalunya i Espanya amb espectacles com Secrets, Splenda, Ozom i 25 Il·lusions, a més de participar en festivals internacionals de màgia a diversos països.

Destaca pel seu estil comunicatiu i la seva estètica, així com per les seves originals actuacions. Els seus espectacles prometen sempre grans il·lusions, reflectint el seu característic estil humorístic i extravagant.

Ha protagonitzat diversos programes de màgia a Televisió de Catalunya, va ser primer premi nacional de màgia còmica l’ any 1995, i entre les seves obres literàries destaquen:  Els secrets del Mag LariEls viatge del Mag Lari.

JOSEP FERNÁNDEZ RUZAFA | Degà de la FIB

Doctor en Informàtica per la UPC i llicenciat en Informàtica a la FIB, professor titular d'universitat al Departament d'Enginyeria de Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial de la UPC. Anterior vicedegà de Promoció i Comunicació de la FIB.

Com a professor, imparteix docència a la FIB des del 1989, concretament en el grau en Enginyeria Informàtica i en els àmbits dels sistemes digitals, les interfícies de computadors, els sistemes incrustats, la robòtica i la visió per computador. També és professor d’innovació docent del màster en Formació del Professorat d’Educació Secundària a l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la UPC.

Membre de Grup de Recerca en Robòtica Intel·ligent i Sistemes (GRINS), desenvolupa la seva activitat científica en els camps de la robòtica assistencial, la robòtica mèdica, els sistemes de percepció i els laboratoris remots. Com a investigador, també forma part del Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica (CREB) de la UPC.

MIREIA OLLÉ | Presidenta FIB Alumni

Presidenta de FIB Alumni, enginyera informàtica per la UPC i actual directora de comptes a Kyndry Catalunya.

Compta amb una extensiva experiència liderant la prestació de serveis d'IT a la indústria i als clients del sector públic, ajudant-los a acceptar la transformació digital equilibrant la innovació, l'optimització de costos i la qualitat del servei. 

GINA ARAN  l Founder & CEO - HR Consultant

Llicenciada en Administració i direcció d’empreses a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), màster Internacional en psicologia i neurociència cognitiva a Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), certificada a innovació amb Neuromarketing per ESADE.

Consultora de Recursos Humans especialitzada en lideratge i desenvolupament organitzacional. Sòcia directora d'Inginium. Professora a ESADE Executive Education.

Compta amb una trajectòria professional de 25 anys en les àrees de lideratge, gestió d’equips d’alt rendiment, gestió de canvi en multinacionals i consultora externa per a grans empreses. Actualment és professora associada a ESADE i directora acadèmica de programes d’innovació i transformació digital des de la perspectiva del talent. Dirigeix programes d’impuls al lideratge femení adreçats a dones directives i noies joves respectivament.

Membre actiu de l’associació 50 a 50 lideratge compartit, fou membre de la l'European Communication Research and Education Association, membre del Consell Assessor del congrés de salut, tecnologia i dona directiva i professional Women360Congress. Conferenciant i col·laboradora en mitjans de comunicació.

.

Suport Institucional

Universitat Politècnica de Catalunya

Organització

Col·laboradors

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02